passion

Fotografie și filmare botez

Surprindem momentul în care micuțul vostru face primii pași în lumea creștină după primire sfintei taine ale botezului.

Fotografiem și filmăm atât botezuri ortodoxe cât și catolice sau protestante.

foto-video botez

Întrebări Frecvente

Oferiți și filmare la botez?

Da! Avem videografi  și cameramani in echipă, dar colaborăm și cu videografi și cameramani atent aleși care lucrează în stilul și standardul nostru.

Voi nu trebuie să aveți o altă întâlnire cu partenerul nostru videograf deoarece noi ne ocumpăm de toate aspectele necesare colaborării, astfel economisiți timp.

Câte fotografii livrați?

Numarul fotografiilor livrate depinde în funcție de etapele evenimentului, numărul de invitații, numarul de fotografi și momentele cheie ale botezului. Daca evenimentul este energic și complex, cu siguranță numărul de poze primite va fi mai mare. În medie livrăm minim 300 de cadre.

Cât timp sunteți prezenți la eveniment?

Suntem prezenți pe toată durata botezului, începând cu pregaritile bebelușului, urmând slujba religioasă și petrecerea. Pe parcursul zilei realizăm și diverse ședințe foto. Dacă este necesară prezența doar la anumite etape, de exemplu doar la slujba religioasă, vă rugăm sa ne contactați.

Faceți deplasări în alte orașe?

Da, ne deplasăm la evenimente doar în următoarele județele învecinate cu jud. Brașov: Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu și Prahova .

Se achită 100RON (TVA Inc.) pentru transport către evenimentele din locațiile Fagăraș și Predeal.

Se achită 200RON + costuri benzină (6l/100km) și posibil cazare pentru restul locațiilor.

Care este termenul de livrare?

Termenul de livrare al materialelor este de 90 de zile lucrătoare. În funție de anumiți factori precum durata de revizie a albumului foto sau data în care se realizează ședința foto după nuntă, termenul se poate extinde.

Cum livrați materialele?

Materialele se livrează prin cloud ( gratuit pentru orice serviciu contractat ), pe stick normal ( 120RON ), pe stick personalizat (300RON) sau pe mediu de stocare oferit de client.

Cum rezervăm data botezului?

Pentru a rezerva data evenimentului, stabilim o întâlnire pentru semnarea contractului și achitarea unui avans de 450RON (TVA inc.).

Din câți membrii este formată echipa? De câți fotografi și cameramani am nevoie la botez?

Dacă contracți serviciile foto și video, o să fim minim 2-3 persoane ( 1 fotograf și un cameraman ). De obicei suntem însoțiți de către un asistent, dar nu la toate evenimentele.

Un singur fotograf și un singur videograf  sunt suficienți pentru un eveniment până în 150-200 persoane. Pentru evenimentele cu peste 200 de persoane recomandăm contractarea unui fotograf secundar și a unui cameraman.

Care este costul nostru pentru serviciile prestate?

Prețul final diferă în funcție de serviciile și produsele alese. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Realizați albume foto?

Da, livrăm albume de înalta calitate realizate din carton rezistent și PVC, coperți laminate sau din alte materiale precum piele naturală, piele ecologică și diverse materiale textile. Folosim hârtie de tip Silk livrată de Fujifilm.

încă un pas

Te-ai decis sau ai mai multe întrebări?

Nu uita să incluzi toate dorințele tale legate de eveniment, locațiile, tematica sau orice întrebare pe care o aveți pentru noi! Vă mulțumim!