Fotografierea și filmarea nunții tale

O scânteie, o trăiere, o emoție, o persoană dragă, un zâmbet; povestea voastră are un început, aveti in fata o poveste in care sunteti personajele principale!  Fotografiem și filmăm cu pasiune, răbdare și plăcere! La fiecare eveniment ne asigurăm că surprindem așa cum vă doriți, cele mai importante momente din viața voastră.

passion

Ce momente fotografiem la nuntă?

Save the date

Ședință foto realizată înainte de nuntă.

Cununie Civilă

Fotografierea în stil foto-jurnalistic și documentarea video a cununiei civile

Cununie Religioasă

Surprindem plăcut pregătirile mirilor, tradițiile, cununia religioasa și petrecerea.

Sedința foto

Sedință foto în ziua nunții sau după nuntă.

Nuntă

Surprindem plăcut pregătirile mirilor, tradițiile, cununia religioasa și petrecerea.

Trash the dress

Trash the dress, love the dress, after wedding session

încă un pas

Vrem să vă generăm amintiri pe viața!

Scrie-ne despre povestea voastră!

Nu uita să incluzi toate dorințele tale legate de eveniment, locațiile, tematica sau orice întrebare pe care o aveți pentru noi! Vă mulțumim!

Detalii opționale despre nunta voastra

Ce spun clienții

Mădălina Oana

„Recomand cu mare drag. Multumesc ca ne-ai daruit frumoasele fotografii ale evenimentului nostru. Atentia la detalii chiar face diferenta.”

Doinița Filimon

„Profesionalism și dăruirea lucrului bine făcut.”

Erika Răvar

„Recomand cu drag!! poze minunate!! multumesc!!!”

Vezi mai multe păreri >>
fotograf nuntă

Întrebări Frecvente

Oferiți și filmare la nuntă?

Da! Avem videografi  și cameramani in echipă, dar colaborăm și cu videografi și cameramani atent aleși care lucrează în stilul și standardul nostru.

Voi nu trebuie să aveți o altă întâlnire cu partenerul nostru videograf deoarece noi ne ocumpăm de toate aspectele necesare colaborării, astfel economisiți timp.

Faceți deplasări în alte orașe?

Da, ne deplasăm la evenimente doar în următoarele județele învecinate cu jud. Brașov: Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu și Prahova .

Se achită 100RON + costuri benzină (8l/100km) pentru transport către evenimentele din locațiile Fagăraș, Predeal sau Sinaia.

Se achită 200RON + costuri benzină (8l/100km) și posibil cazare pentru restul locațiilor.

Câte fotografii livrați?

Numarul fotografiilor livrate depinde în funcție de etapele evenimentului, numărul de invitații, numarul de fotografi și momentele cheie ale nunții.Daca evenimentul este energic și complex, cu siguranță numărul de poze primite va fi mai mare. În medie livrăm între 800 și 1500 de cadre.

Care este termenul de livrare?

Termenul de livrare al materialelor este de 90 de zile lucrătoare. În funție de anumiți factori precum durata de revizie a albumului foto sau data în care se realizează ședința foto de după nuntă, termenul se poate extinde.

Cum livrați materialele?

Materialele se livrează prin cloud ( gratuit pentru orice serviciu contractat ), pe stick simplu ( 120RON ), pe stick personalizat (350RON) sau pe mediu de stocare oferit de client.

Cum rezervăm data nunții?

Ca să rezervați data evenimentului, stabilim o întâlnire pentru semnarea contractului și achitarea unui avans de 450RON.

Din câți membrii este formată echipa? De câți fotografi și cameramani am nevoie la nuntă?

Dacă contracți serviciile foto și video, o să fim minim 2-3 persoane ( un fotograf, un cameraman ). De obicei suntem însoțiți de către un asistent, dar nu la toate evenimentele.

Un singur fotograf și un singur videograf  sunt suficienți pentru un eveniment până în 150-200 persoane. Pentru evenimentele cu peste 200 de persoane recomandăm contractarea unui fotograf secundar și a unui cameraman secundar.

 

Care este costul nostru pentru serviciile prestate?

Prețul final diferă în funcție de serviciile și produsele alese. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Realizați albume foto?

Da, livrăm albume de înalta calitate realizate din carton rezistent și PVC, coperți laminate sau din alte materiale precum piele naturală, piele ecologică și diverse materiale textile. Folosim hârtie de tip Silk fabricată de Fujifilm.